آیا میتوان از سرطان سینه پیشگیری کرد؟
آیا به این فکر کردهاید که آیا میتوان از سرطان سینه پیشگیری کرد؟ و یا میتوان درمانی برای سرطان سینه پیدا کرد؟
خوش بختانه امروزه در کشور ما تعداد زیادی از سرطانهای سینه قابل تشخیص است . همچنین مرگ و میر در اثر این سرطان نیز بسیار کمتر شده است که این خود باعث امیدواری است.
احتمال این بیماری در سنین مختلف وجود دارد که این احتمال بستگی به عوامل تغییر ناپذیری مانند سلامت خانواده و ژنتیک دارد.
برای سفارش محصولات بالسی میتوانید با شماره ۰۹۱۲۸۹۳۹۲۱۸ تماس بگیرید.
عامل به وجود آمدن سرطان سینه
سرطان سینه عوامل متعددی دارد که مهمترین آن هورمونهای جنسی است . طبق مطالعات انجام شده افزایش هورمون استروژن در بدن در این نوع سرطان نقش موثری دارد.
اگر یک بانو در سنین پایین به بلوغ جنسی برسد و پریود شود و در سنین بالا یائسه شود نسبت به دیگر افراد بشتر در معرض سرطان سینه قرار گرفته است . به همین دلیل کاهش سن بلوغ یکی از علائم خطرناک است.
همچنین HRT نیز یکی از عوامل بروز سرطان سینه است .HRT همان هورمون تراپی جایگزین است که طی آن بانو یائسه هورمون جایگزین دریافت میکند. دراین روش بانو یائسه در ازای قطع ترشح هورمونهای زنانه، هورمون جای گزین دریافت میکند را با روشهای غیر از این روش درمان کرد.
دریافت این هورمونها علائم یائسگی را در خانمها کم میکند که این خود باعث بیماری است. چاقی نیز یکی از عوامل با اهمیت در سرطان است.
حاملگی دیرس و یا بالای ۳۵ سال نیز یکی دیگر از عوامل سرطان است.
علائم سرطان سینه
- احساس تودهای بدون درد در یکی از سینهها
- ورم
- توکشیدگی پوست
- تغییر رنگ پوست
- زخم نوک سینه
عکس سرطان سینه
معاینه سینه
ماهی یکبار سینههای خود 3 تا 5 روز بعد از اتمام پریود بررسی کنید. سالی یکبار معاینه پزشکی کامل و ماموگرافی توسط متخصص زنان داشته باشید. برخی کارشناسان، توصیه میکنند ماموگرافی را از سن 45 سالگی آغاز کنید. برخی کارشناسان نیز انجام تست ماموگرافی را از سن 40 سالگی یا زودتر پیشنهاد میدهند مخصوصاً اگر سابقهی فامیلی ابتلا به سرطان سینه را داشته باشید.
۷ راه پیشگیری از سرطان سینه
۱ -ورزش کنید: هرروز فعالیت و تمرینات بدنی داشته باشید حتی در خانه ۵ دقیقه ورزش کنید تا بیماری از شما دوری کند.
۲ -رژیم غذایی ضد سرطان: برای پیش گیری از بروز سرطان سینه مصرف میوهها، سبزیها، غلات سبوسدار، دانهها، خشکبار و حبوبات را افزایش دهید.
۳ -تناسب اندام: حتماً وزن خود رابه یک حد سالم و طبیعی برسانید. تناسب اندام باعث میشود یکی از علتهای مهم سرطان یعنی چاقی را از بین ببرید.
۴ -الکل را کنار بگذارید: الکل یکی از عوامل خطرناک و سرطان زاست مصرف زیاد الکل نه تنها باعث سرطان و بیماری میشود بلکه کبد را نیز از بین میبرد.
۵ -سیگار نکشید: سعی کنید سیگار را ترک کنید و یا در محیطی که دود سیگار است قرار نگیرید.
۶ -مصرف چربی را کاهش دهید: از چربیهاي سالم استفاده کنید ویا مصرف چربی روزانه را کمتر کنید.
۷ -تا حد امکان از ارتباط با عوامل سرطان زا مانند غذاهاي سرطانزا، تشعشعات غیرضروری پرتوایکس، هورمون درمانی دوری کنید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید