خواص دارچین : خواص دارچین چیست و چه کاربردهایی دارد؟

بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
دارچین

دارچین چیست؟

لالجین، کایو ماندیس یا همان چوب دارچین خوشبو ادویه‌ای با قدمت چند هزار ساله و دارای فواید بسیار است. این چاشنی پر سود و فایده که بومی منطقه ی سریلانکا و قسمت‌های جنوبی کشور هند است و بهترین گونه‌ی آن دارچین سیلانی نامیده می‌شود. باید بدانید که دارچین به چوب درختی با ارتفاع هفت تا پنج متر است، این درخت همیشه سبز و عطراگین از بهمن تا بهار گلدهی دارد و گل‌های آن سفید رنگ هستند. با توجه به اینکه این درخت در هر منطقه‌ای قابل رشد و پرورش است گونه‌های متفاوتی از آن در نقاط مختلف جهان در حال تولید و عرضه هستند. Cinnamomum verum که به دارچین سیلانی معروف است و مرغوب‌ترین نوع دارچین نامیده می‌شود و جنس نرم و لطیفی دارد. C. aromaticum دارچین بومی چین است که طعم و عطری تند دارد و پوست آن نازک‌تر از گونه‌های دیگر است. C. burmannii دارچین بومی اندونزی و C. loureiroi دارچین ویتنامی که طعم و عطری متوسط دارند. این ادویه‌ی خوشبو و خوش عطر جز دولپه‌ای های جدا گلبرگ است و پوسته‌ای قهوه‌ای رنگ را داراست.

عکس دارچین

وجه تسمیه دارچین

با توجه به اینکه دارچین به صورت چوب‌هایی از درخت آن بدست می‌آید در زبان لاتین به Cane و Cannella به معنی عصا شناخته می‌شود، پیش از آن، این لغت در یونان قدیم رواج داشته‌است. کایوماندیس یا چوب شیرین کلمه‌ای پر محتوا برای معرفی این عصای خوش بو و خوش طعم است. در تاریخ هند آمده که درختان دارچین تا سی متر طول داشته‌اند و به Cassia شناخته می‌شده‌است. همچنین در متون تاریخی مانند تورات نیز به مصرف دارچین توصیه و اشاره شده‌است. در نوشته‌ی دیگری به نام هرودوت دارچین را چاشنی گرانبها می‌دانند. سیر ورود دارچین به اروپا را می‌توان به قرن‌های پانزده و شانزده میلادی نسبت داد جایی که بازرگانان پرتغالی از طریق بندر اسکندریه به خرید و فروش چوب دارچین مشغول بودند.
چوب دارچین چیست
در سال‌های اولیه‌ی کاشت درخت دارچین نمی‌توان از آن استفاده کرد، حدود دو سال بعد از کاشت، درخت را در نزدیکی زمین قطع می‌کنند و سال بعد شاخه‌هایی از کنار این تنه شروع به رشد می‌کند. این شاخه‌ها بریده می‌شود و پوسته‌های آن را به صورت طبیعی خشک می‌کنند و در اندازه‌های مناسب به فروش می‌رسانند. در گونه‌های چینی درخت دارچین از پوسته‌های بیرونی آن بهره می‌برند.


برای تهیه پودر دارچین  میتوانید از خرید پودر دارچین وارد صفحه خرید شوید و یا با شماره  ۰۹۱۲۸۹۳۹۲۱۸  تماس بگیرید.


خواص دارچین؟

دارچین را با نگاهی درمانی مصرف کنید، پودر و چوب دارچین به گفته‌ی محققان دارای خواص بسیار زیادی مانند ضدالتهاب بودن، کاهش قند خون، افزایش ایمنی بدن در برابر سرطان، حمله‌ قلبی و میکروب‌ زدایی است. در قرون گذشته از دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می ‌کرده اند. وجود آنتی اکسیدان‌های مهم مانند پلی ‌فنول، فنولیک‌ اسید و فلاونیدها این گیاه را در بین دوست داران سلامتی جای داده‌است. از اثرات مهم آنتی اکسیدانی دارچین می‌توان به جلوگیری از آلزایمر، کاهش استرس و پارکینسون اشاره کرد. شاید شنیده باشید که دارچین را به عنوان یک راه برای کاهش وزن معرفی می‌کنند، این امر کاملا حقیقی است. دارچین با کم کردن میزان قند خون و در پی آن کاهش اشتها به کم شدن وزن می‌انجامد. بسیاری از پزشکان دارچین را جایگزین شکر می‌کنند چرا که هیچ کالری در این گیاه وجود ندارد.


برای تهیه چوب دارچین می‌توانید از قسمت خرید چوب دارچین اقدام کنید و یا با شماره  ۰۹۱۲۸۹۳۹۲۱۸  تماس بگیرید.


مصرف چوب دارچین و پودر دارچین؟

چوب دارچین را به دو صورت خشک و عرضه می‌کنند نوعی لوله‌ای شکل و دیگری تخت و صاف. شما می‌توانید از این چوب‌های زیبا هنگام دم کردن چای استفاده کنید، با انداختن یک یا دو تکه از چوب دارچین درون قوری چای خود می‎توانید طعم و عطری خوب به چای عصرگاهی خود ببخشید. چوب دارچین با توجه به ظاهر زیبا و بوی خوش خود می‌تواند به عنوان یک المان برای دیزاین میزهای پذیرایی قلمداد شود. سازگاری دارچین با طعم میوه‌های مختلف موجب می‌شود تا از این گیاه بتوان در بسیاری از مرباها و شیرینی‌ها استفاده کرد. بهترین ترکیب میوه و دارچین بوسیله‌ی دارچین و سیب و گلابی است. سس‌های بسیار زیادی برای سالادهای میوه تهیه می‌شوند که در آن‌ها می‌توان از پودر دارچین استفاده کرد.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.